Sekali lagi resepi fusion sate kebab mencetuskan fenomena rasa.
Kali ini Chef Intan berkongsi resepi enak beliau.
Selamat mencuba!
Bahan-bahannya:-
Sate kebab 1pek
Mee spagetthi
Sate kebab 1pek
Mee spagetthi
potong dadu:-
Bawang merah
Bawang putih
Sos spaghetti preego
Lada benggala
Tomato
Bawang merah
Bawang putih
Sos spaghetti preego
Lada benggala
Tomato
Cara-cara memasak:-
2) Rebus sehingga masak
3) Kuah sos: bawang merah dan bawang putih yg telah dipotong tumis dengan 3 sudu minyak.
4) Cincang sate kebab yg telah siap direbus tadi, massukkan dalam tumisan bawang
5) Masukkan sos spaghetti
6) Masukkan potongan dadu tomato dan cili banggala ke dalam kuah spaghetti tadi
7) Masak sampai menggelegak selama 10minit.
8) Siap untuk dihidang.
No comments:
Post a Comment